“Прије само три дана, на Додиковој страначкој телевизији АТВ, Сузана Гашић, министар трговине и туризма Републике Српске, појаснила је да је прије изградње ски центра на Мањачи потребно израдити посебну студију испуњености услова за такав пројекат”, написала је Јелена Тривић, посланик ПДП-а у НСРС на свом Фејсбук профилу. 

Тривићева каже да се из ријечи Сузане Гашић може закључити да таква студија уопште није урађена, што имплицира да је Додик по ко зна који пут ухваћен у продаји магле. 

“У одсуству било какве озбиљне инвестиције, Додик је са отварања бензинских пумпи прешао на најављивање пројеката у чију реализацију не вјерују чак ни његови министри”, истакла је Тривић.

Очигледано је, како каже, да Додик не гледа АТВ, што никог не треба да чуди.

“Међутим, он је могао барем наложити Сањи Вулић да по службеној дужности прати програм те телевизије, како не би долазио у ситуацију да му измишљене пројекте јаво “минирају” његови министри”, нагласила је и додала:

“Ово заиста престаје бити смијешно. Неко из СНСД-а би требао да посавјетује Додика да из Тима који му води кампању избаци Срђана Мазалицу и Радована Ковачевића, јер ако овако наставе, Додик ће се захваљујући њима на предстојећим изборима за предсједника Републике Српске борити за пету позицију са Ћамилом Дураковићем.”

Извор: БН телевизија

www.trivicjelena.com 2024. Sva prava zadržana.