-Одлука да кренемо у формирање Народног фронта била је тешка и за мене, али једина исправна. Некад су најтеже одлуке једине могуће, уједно су и најхрабрије- написала је Јелена Тривић уз објаву Радислава Дончића, народног посланика из Градишке, у којој обавјештава јавност да свој политички пут наставља у Народном фронту.

Она истиче да је Радислав Дончић неко ко је све вријеме био искрен опозиционар, и изнио огроман терет током претходних избора када су се неки, како каже, склонили у завјетрину, чекајући исход.

-Драго ми је и велико искрено задовољство да ћемо борбу за бољу Републику Српску наставити заједно у Народном фронту, против режима, без иједне калкулације, трулог компромиса или било чега. Бићу ту за Дону као што сам била и до сада, и као што је био он уз мене у најтежим периодима политичких борби- каже Тривићева.

Она закључује да сарадња са свима онима који се искрено боре против режима никада није била нити ће бити упитна, те да нам је то, како каже, заједнички циљ и обавеза због народа Републике Српске.

www.trivicjelena.com 2024. Sva prava zadržana.