-Претпостављам да нико из СНСД-а није имао храбрости да му саопшти да је ту разлику немогуће стићи до избора.Видимо да је сада очајни Додик у кампању укључио своје плаћенике, у виду некаквих телетабис аналитичара.

Прије десетак дана сам констатовала да се Додик потпуно погубио у кампањи. Сада видим да ће у таквом стању дочекати и изборни дан – саопштила је Јелена Тривић, кандидат за предсједника Републике Српске.

Очигледно је, каже она, да он тешко подноси чињеницу да заостаје око 10%.

“Претпостављам да нико из СНСД-а није имао храбрости да му саопшти да је ту разлику немогуће стићи до избора.Видимо да је сада очајни Додик у кампању укључио своје плаћенике, у виду некаквих телетабис аналитичара. Вјерујем да ће њих након избора надлежно тужилаштво позвати на разговор, па ћемо сазнати колико их је Додик платио и то новцем отетим од грађана Републике Српске”, навела је Јелена Тривић.

Она сматра да би било добро да неко од Додикових сарадника истом јави да небулозама о фунтама и доларима није успио да скрене пажњу са своје издајничке политике.

“Иако је прошло три дана, Додик још увијек није јавности објаснио зашто је са својим шефом Милановићем славио пустошење српских градова у злочиначкој акцији “Маестрал”. Ако ништа друго, Додик је барем могао наложити Сањи Вулић да се огласи о томе како је било на слављу”, навела је она на фејсбук профилу.

www.trivicjelena.com 2024. Sva prava zadržana.