Већ други пут у посљедњих 15 дана Јелена Тривић је у Гацку. Данас је присуствовала прослави СДС у селу Наданићи.Ово је њен већ пети долазак у Гацко у последњих пола године, а оно што је занимљиво је да у разговору са становницима овог мјеста прича о свим животним проблемима, а да при томе не спомиње нова радна мјеста у РиТЕ Гацко после побједе, што је пракса већине политичара.

Она за наш портал каже да је упућена у све проблеме у овој “фабрици струје”, али да то неће користити у кампањи, већ да ће се са њима ухватити у коштац кад за то дође вријеме. Она истиче да је народ у Херцеговини, поготово у Гацку добро упућен у сва политичка кретања, али да се довољно не боре да ријеше своје проблеме.

Навела је да је у недавном разговору са мјештанима села Брљево била изненађена како су људи обавијештени, упућени и добри домаћини, али да и даље имају проблем водоснабдијевања.

А ако разговарате са становницима овог мјеста о доласцима Јелене Тривић, велика већина ће вам рећи да су одушевљени њеном скромношћу и спонтаношћу, те да су изненађени како су сваким њеним доласком њена енергија и ентузијазам све већи.

Извор: krozstaruhercegovinu.com

www.trivicjelena.com 2024. Sva prava zadržana.