Јелена је истински националиста и патриота, воли свој народ али поштује друге вјере и нације, разговара са свима, приступа свему отвореног ума и испружене руке – док супротној страни се, каже, привиђају енглески па амерички шпијуни, па све неко нас шпијунира, подмеће нам… а за то вријеме док нас други “шпијунирају” домаћи лопови осакатили државу, покрали све што се могло украсти!

Градоначелник Бијељине Љубиша Петровић дао је десет основних разлога због којих 2. октобра треба гласати Јеену Тривић за предсједника Републике Српске. То је, како каже, најбољи одговор на режимске нападе и лажи које пласирају Јелени Тривић:

Први разлог, како наводи градоначелник Бијељине, је да и наша Република Српска дочека да на њеном челу буде неко ко је био студент генерације. јер је Јелена дипломирала на Економском факултету у Бањалуци са просјечном оцјеном 9,58 

“У професионалној и политичкој каријери је без и једне мрље, никоме дужна, сваког може погледати у очи, живи од своје професорске плате. 
Мало подсјећање –  Јелена је редовна професорица на Економском факултету у Бањалуци – док друга страна са бројним аферама, баснословним банковним рачунима, небројено некретнина у иностранству (које наравно не пријављују), ланцима ресторана и хотела, друштво им праве нарко дилери, вође мафијашких кланова, макрои и убице”, наводи Петровић.

Јелену Тривић треба гласати, како каже, Зато што је уз свој народ, зато што је у својој земљи!

“Од тренутка када сам постао градоначелник имао сам велики број пријема, и у највећем броју случајева организовали смо пријеме за нашу дјецу и младе људе, нисам ни био свјестан колико успјешне и талентоване дјеце имамо. Много њих ми је рекло да будућност не види у Републици Српској, одлазе из земље јер тамо негдје у бијелом свијету виде своју будућност,  и не смијемо им то замјерити јер им ништа нисмо као држава пружили”, сматра Петровић.

Према његовим ријечима, један студент генерације је са нама, води љуту борбу и храбро корача пут побједе!

“Сви заједно не смијемо дозволити да нам Јелена оде, да је пустимо, морамо је заједно задржати јер поред ње можемо се надати да ће нам се наша дјеца која су отишла вратити, а она која још размишљају о одласку ипак одлучити да остану”, каже Петровић и додаје:

– Да нашу Републику Српску представља неко кога су већ у Европи и свијету признали и препознали – мало подсјећање,  Јелена је као један од најбољих студената, мастер студије је завршила у Италији, на Економском факултету у Болоњи, а докторирала је на Економском факултету у Београду.

За разлику од ње, подсјећа Петровић, други су докторирали под шатором са микрофоном у руци.

Он даље наглашава да Јелену Тривић треба гласати за предсједника Републике Српске зато што нам је потребан неко ко ће наћи начин да нас ишчупа из понора, из економске кризе, промјени наш статус најсиромашније земље у Европи…

Он подсјећа да је Јелена дипломирала на тему “Разлози и смисао европских интеграционих процеса-економски аспект”, а докторирала је на тему “Нов протекционизам у условима економске кризе”.

“Јеленин противкандидат (ДОДИК) могу се кладити не умије ни да прочита и правилно изговори написане теме, а и шта ће му, не треба то за микрофон под шатором”, закључује Петровић.

Он наглашава да је Јелена истински националиста и патриота, воли свој народ али поштује друге вјере и нације, разговара са свима, приступа свему  отвореног ума и испружене руке – док супротној страни се, каже, привиђају енглески па амерички шпијуни, па све неко нас шпијунира, подмеће нам… а за то вријеме док нас други “шпијунирају” домаћи лопови осакатили државу, покрали све што се могло украсти!

“Велики националисти за вријеме рата док су други у рововима гинули они шверцовали “Ронхил” цигарете, док ти што су ратовали сада осакаћени као ратни војни инвалиди састављају крај са крајем са супротне стране богаташи се бахате, а народ прије избора покушавају да поткупе или боље речено понизе за 200 марака и вечеру са бајатим хљебом, закисељеном чорбом и кожуравим печењем и то све купљено од народног новца”, упозорава Петровић и додаје:

“Велики националиста се приватно дружи са својим другом Милановићем и на имању испијају ракију и славе дан када је почињен масакр над српским живљем од стране регуларних јединица Хрватске…Велики националиста са осмијехом од увета до увета предаје букет цвијећа озлоглашеној Мадлин Олбрајт …”

Он на крају констатује да за Јелену треба гласати “зато што се овако више не може, зато што је завладао мрак у сваком смислу те ријечи”.

“Јелена је свјетлост на крају тунела јер има историјску шансу да нас спаси и укључи свјетло.Ниједан други кандидат нема ни теоретску шансу за побједу, гласање за било кога другог је директни глас Додику, прецртан листић је директан глас Додику, не излазак на гласање је директан глас Додику! Дакле сви ви који сте за Јелену али и они који нисте али желите да коначно “падне да освјежи”, да буде уклоњен са политичке сцене изадјите и спасити свој народ! Ако Јелена и њена политичка опција вам не буду одговарали лако ћете одиграти нову партију шаха за четири године, али ако остане овај мрак биће оборене све шаховске фигуре, заклопљена табла и нећемо моћи да играмо нову партију јер нас неће бити а ови што остану неће у мраку моћи да покупе шаховске фигуре”, навео је градоначелник Бијељине.

Он је увјерен да ће у договору са Јеленом моћи да неометано ради на “модернизацији моје Бијељине, на просперитету моје Семберије, на бољем животу мојих суграђана, на борби против криминала и корупције”.

“Јелена је дама, скромна, али увијек елегантна, њежног лица, али одлучног става, благог осмјеха али чврстог карактера, сјајних очију али продорног погледа! Јелена је супруга и мајка која сада бије битку за будућност како њених дјечака тако и за будућност све дјеце у Републици Српској! Јелена је данас на бранику граница и спречавања одласка младих, јер без омладине нема будућности, нема Републике Српске”, навео је Петровић и кратко поручио свима: – Ја јој вјерујем!

www.trivicjelena.com 2024. Sva prava zadržana.