Из Зворника вечерас шаљемо поруку  која се треба најбоље чује у цијелој Републици Српској, а то јесте да свако ко се огријешио о народ и закон, по закону мора и да одговара, и са овог мјеста свима поручујем да ће за 10 дана почети дешавати закон и правда- рекла је Јелена Тривић на трибини пред великим бројем  Зворничана. 

Она каже да су Бања Лука и Бијељина примјери да се може побиједити, сломити режим и чинити добре ствари за свој град, те је истакла да је сигурна да ће опозиција побиједити 02. октобра и Републику Српску учинити најбољим мјестом за живот. 

-Идемо у једну љепшу, насмијанију, запосленију Републику Српску у којој ћемо сачувати све њене кључне ресурсе, а прије свега живот и народ, и то је наша кључна мисија, да сачувамо народ- каже Тривићева која се захвалила Зворничанима на одлучности и спремности да дају значајан допринос у овој борби.

-Обећавам да ће 02. октобар бити почетак побједа за Републику Српску, побједа над корупцијом, побједа за боље здравство и најбоље образовање, побједа за наше борце, раднике, пензионере, мајке и  младе људе – каже она.  

Она је истакла да је важно је да у Предсједништву БиХ имамо особу која зна како се заступају српски интереси у Сарајеву, а ко то може боље чинити од Мирка Шаровића. 

Нисам сигурна да је актуелни режим трећину становништва раселио случајно и зато нам њихове лажи не могу ништа, мене њихови напади чине снажнијом, јер знам за шта се борим, за народ и за нашу највећу светињу, Републику Српску, а оне који су нас довели у овакво стање, послије 02. октобра послаћемо у институције затвореног типа, са решеткама – закључила је она.

www.trivicjelena.com 2024. Sva prava zadržana.