Јелена Тривић, кандидат за предсједника Републике Српске, изјавила је да ће испуњавати прву дужност те институције, а то је да оличава јединство народа.

Тривићева је у Модричи изјавила да ће бити гарант да ниједан дио Републике неће бити кажњаван због своје политичке воље, како то чини актуелна власт.

– Модрича је један од најбољих примјера гдје се види како републичка власт ускраћује подршку општинама у којима нема локалну власт. Тиме се види колико актуелни режим и актуелна предсједница не изражавају јединство народа што је њихова уставна обавеза. То ћемо промијенити и свима ћемо обезбиједити једнак третман – рекла је Тривићева.

Она је додала да је основна порука коју жели послати гласачима да ће нова власт након избора донијети стабилност и сигурност за Републику Српску.

– Република Српска ће бити у сигурним рукама. Ми тачно знамо какву ћемо политику водити, а то ће бити политика мира и стабилности, чиме ћемо обезбиједити услове за економски развој. Више инвестиција значи већи прилив у буџет, самим тим више улагања за здравство, за образовање, а то су предуслови да млади људи остају у Српској – поручила је Тривићева.

www.trivicjelena.com 2024. Sva prava zadržana.