Овај неспособни режим је пут безидејности, неспособности и корумпираности, а ми представљамо пут за спас Републике Српске, за очување народа у Републици Српској, јер само када буде више народа Република Српска ће бити поносна и вјечна.

– Огромна је разлика када видите власт у Котор Варошу, предвођену ПДП-ом и СДС-ом и рецимо у Мркоњићу и Шипову, који се празне и који су пусти и то је најбоља слика ко су они, а ко смо ми. Овај неспособни режим је пут безидејности, неспособности и корумпираности, а ми представљамо пут за спас Републике Српске, за очување народа у Републици Српској, јер само када буде више народа Република Српска ће бити поносна и вјечна – рекла је кандидат за предсједника Републике Српске Јелена Тривић вечерас у Мркоњић Граду и истакла да је српски национални интерес за 21. вијек мир, просперитет и да себи као народ не смијемо дозволити луксуз било каквог сукоба. 

– Ову сумануту политику која нас свађа са цијелим свијетом морамо зауставити. Ми смо Европа, ми смо свијет, ми смо цивилизација, култура, ми смо еманципован народ и такви треба да останемо. Треба да се обнављамо, прошли смо много голгота, али и васкрсли стварањем Републике Српске коју морамо да сачувамо од актуелног режима, домаћих окупатора и да их у пошаљемо у политичку пензију како би Република Српска и њен народ продисали – поручила је Тривићева. 

Предсједник ПДП-а и носилац листе ове странке за ПД ПС БиХ Бранислав Бореновић, рекао је да се Република Српска брани знањем, одлучношћу, храброшћу, са више радних мјеста, већим платама и пензијама, али и укинутим акцизама, мањом стопом ПДВ-а, конкретним дјелима и програмима. 

– Зато је важно да Мркоњић и цијела Република Српска подрже најбоље међу нама и изабере и Јелену Тривић за предсједника Републике Српске и Мирка Шаровића за српског члана Предсједништва БиХ, али и многе честите и стручне људе на листама ПДП-а и СДС-а за Народну скупштину Републике Српске и Представнички дом Парламентарне скупштине БиХ – рекао је Бореновић. 

Носилац листе ПДП-а за НСРС за Изборну јединицу 1, Драшко Станивуковић, поручио је да је заједнички рад рецепт за успјех: 

– Свако мора да пружи свој максмум, да укључи породицу, пријатеље и комшије, да бисмо сачували побједничке гласове које иду и Јелени и Мирку и нашим листама и тако скинемо терет који стоји на леђима Републике Српске већ скоро 20 година – поручио је Станивуковић. 

Скупу се, између осталих, обратио и кандидат ПДП-а за НСРС из Мркоњић Града, Млађан Гверо. 

www.trivicjelena.com 2024. Sva prava zadržana.