ДОДИК је увијек био туђи играч, да ли истока или запада, само никад српски играч није био. Знајте за мене да сам ја само српски играч. Није лијеви ни десни, ни истока ни запада, само српски национални интереси, мир, стабилност и економски просперитет за наш народ, поручила је Јелена Тривић, кандидат за предсједника Републике Српске.

Она је обећала да ће као предсједник Републике Српске учинити све да нова Влада питање бораца ставити у фокус свога интересовања.

Срамота је одлазеће власти да 27 година од краја рата причамо о питању незапослености дјеце погинулих бораца. Износ који се данас издваја за борце је понижавајући. Они презиру борце јер они нису били борце. То је комплекс који они имају. Одужићемо се борцима који су жртвовали све за највећу српску побједу у 20. вијеку а то је Република Српска. Морали смо је створити да нам се не би десио неки нови Јасеновац – нагласила је Тривић.

Она каже да Република Српска мора почети побјеђивати и у миру, за Републику Српску.

 Највећи српски национални интерес за 21. вијек је мир. Не смијемо дозволити ниједан дипломатско-политички сукоб. Ногом ћемо набити корупцију из институција Републике Српске. Кад то урадимо кренуће инвестиције, отвараће се фабрике и погони као што се то десило у Србији – закључила је Тривићева.

www.trivicjelena.com 2024. Sva prava zadržana.