Требињци су вечерас величенствено приредили дочек предсједничким кандидатима Јелени Тривић, за предсједника Републике Српске,  и Мирку Шаровићу, за српског члана Предсједништва БиХ. 

Требиње је било у знаку опозиционих предсјендичких кандидата.

Како је то изгледало погледајте у видео снимку: 

-Кључни економски ресурс ове земље, Електропривреду, одузећемо из руке једне странке и њихових тајкуна, и вратити је народу, на корист народа, поручио је предизборном скупу у Требињу Мирко Шаровић, кандидат за српског члана Предсједништва БиХ.

Шаровић је додао да ће нова влада коју ће предводити СДС посебну пажњу ставити на обнову и изградњу инфраструктуре у Херцеговини.

„Као приоритет ћемо узети путеве Љубиње – Столац, Берковићи – Невесиње, а кључна саобраћајница коју желимо да промовишемо је брза цеста од Бијељине до Требиња, преко источног дијела Републике Српске, уз аутопут Источно Сарајево – Београд, који ће бити једна од најважнијих саобраћајница у Републици Српској.

Јелена Тривић, кандидат за Предсједника Републике Српске поручила је да је вечерашњи скуп у Требињу показао да на изборима треба очекивати побједу која ће бити само први корак у побједи за бољу Српску.

„Побиједићемо, побиједићемо корупцију којом је Република Српска окована. Ми ћемо ослободити Херцеговину и сачувати народ у Републици Српској, која је наша највећа побједа 20 вијека“ рекла је Тривићева

www.trivicjelena.com 2024. Sva prava zadržana.