“Постоји један Бошњак који и није Бошњак. На хиљаду пута испружену руку пљунуо је. Бакире, шта један Србин треба да уради да би било довољно.”

Написала је ово на свом Фејсбук профилу Јелена Тривић, посланик ПДП-а у НСРС, реагујући на изјаву Бакира Изетбеговића да Русија разара Украјину и да је Србија разарала на Балкану.

“Дође у Сребреницу, да се поклони сјенима бошњачких жртава и бива каменован. Небројено пута каже да су Бошњаци и Срби браћа и да односе региона дефинишу првенствено односи наша два братска народа. Kад ћемо од тебе Бакире чути да су Срби и Бошњаци братски народи? Kад ћемо од тебе чути да је наша прошлост тешка али да будућност може бити свијетла? Kад ћемо од тебе чути да су Срби и Бошњаци друга вјера али исти свијет? “, навела је Тривићева.

“Срећа је Бакире што ти ниси ни “Б” од Бошњака. Јер да јеси, не би тровао мржњом народ којем припадаш”, нагласила је.

“Срећа је Бакире што су избори брзо, а онда Додик и ти руку под руку и своје мржње у кофер и нек вас ђаво црни носи, а Србе и Бошњаке пустите да се мире и граде неку нову будућност јер ми јесмо друга вјера а исти свијет. Довиђења Бакире”, поручила је Тривићева.

Извор: БН телевизија

www.trivicjelena.com 2024. Sva prava zadržana.