Народни посланик и канидат за предсједник Српске Јелена Тривић посјетила је 8.Гастросфест у Броду. 

Нагласила да јој је драго да постоје манифестације које шире позитиван дух.

“Да Бог да да нас у Републици Српској буде све више и више у сваком мјесту и у Броду и у Требињу и у Лопарама, Новом граду, Костајници, Дубици и надам се и вјерујем да такву Републику Српску треба да бранимо и за такву Републику Српску треба да се боримо, јер само када сачувамо народ и када нас као народа буде све више знаћемо да је и Брод и свака општина у Републици Српској и сама Република Српска поносна и вјечна”, казала је она.

Она је похвалила манифестације Гастрофест и честитала руководство општине Брод на одличној организацији.

Тривићева је поручила да мора да створи клима у којој ће људи жељети да остану, амбијент гдје људи неће ни размишљати да оду, јер ће им све бити потаман.

“Да би се то десило Република Српска мора да понуди нешто својим људима, а прије свега политичари на функцијама морају да стварају такав амбијент. Лјуди су слушали много пута од оних који тренутно представљају институције Републике Српске да нажалост као да се радују томе што народ одлази, па су чак и подцјењивачки се односили, као они тамо раде три посла, једва преживљавају, па живе у картонским кућама њих 30, долазе са изнајмљеним аутомобилима. Прво сте их протјерали, а онда их још омаловажавате”, казала је она.

Тривићева је нагласила да ниједан стари  окупатор није радио, како се они односе према свом народу, али зато им народ више не вјерује и једва чека њихов крај.

“Сам народ треба да одлучи, а ја и људи који представљају одређене политичке странке смо само махнизам путем којег ће Република Српска да се ослоби тираније овог режима”, поручила је она.

www.trivicjelena.com 2024. Sva prava zadržana.