“Они елементи ентитетске државности Републике Српске су у нашим рукама сигурни. Али данас је кључни национални интерес побиједити зло, побиједити корупцију! Није народ корумпиран, не дајте да нас заваравају. Како наш човјек када оде вани ради све по закону? Зато што постоји неки ред, постоји правна држава. Е за ту правну државу ћемо се борити!” изјавила је ово Јелена Тривић, кандидат за предсједника Републике Српске на отварању кампање СДС-а данас у Бијељини.

ФОТО: СДС

Додала је да јој је срце пуна када зна да је као заједнички кандидат општеприхваћена и у СДС-у, као што је и у својој матичној странци, те да јој много значе ријечи свих носиоца листа, које су се данас чуле у Бијељини, а посебно господе Станића и Радовића. Поручила је свима да она никад неће издати и изневјерити.

Тривићева се осврнула и на свој протекли посланички мандат у НСРС рекавши да ће јој недостајати мјесто посланика, али да вјерује да ће доћи опет у НСРС као предсједник Републике Српске, те да ће се у њој обраћати са говорнице.

“Ови људи овдје, а господин Шаровић је то доказао, ми смо тврђи Срби од наших политичких опонената, али ми не галамимо и ја мислим да у том смислу нема потребе да се галами. Они то раде, изгаламе се, избучу и врате се поражени из Сарајева. Ево реците ми да ли за четири године имају иједну побједу за Републику Српску, иједну конкретну побједу, не рачунајући заставу пренесену видео бимом”, рекла је Тривићева у свом обраћању.

Истакла је да Мирко Шаровић има исту подршку у ПДП-у, као што и она има у СДС-у, те да ће заједно са Вуканом изнијети оно што су назвали побједом народа.

“Ово ће бити ПОБЈЕДА НАРОДА за Републику Српску без корупције! ПОБЈЕДА НАРОДА за боље здравство! ПОБЈЕДА НАРОДА за најбоље образовање! ПОБЈЕДА НАРОДА за више инвестиција! Ово неће бити побједа никога од нас лично, ово и не радимо да бисмо ми лично побиједили, него да бисмо заиста спасили Републику Српску и њен народ. Постоје два пута. Један пут којим је водио овај режим до сад , пут безнађа, пут безидејности, неспособности, корумпираности. И други пут који нудимо ми, а то је, слободно ћу рећу, пут спасења Републике Српске! Ми смо данас ти који морамо да сачувамо народ и Републику Српску! Јер џаба нам и границе, и територија, и надлежности, ако нема народа. Само када буде све више и више народа у Републици Српској знаћемо и вјероваћемо да је она поносна и вјечна, а у нашим срцима она то јесте!”

ФОТО: СДС

www.trivicjelena.com 2024. Sva prava zadržana.