Овдје у Градишци очекујем заиста одличан резултат за господина Шаровића као српског члана Предсједништва БиХ и мене као кандидата за предсједника Републике Српске, као и за наше листе које су подржале наше кандидатуре – рекла је кандидат за предсједника Републике Српске Јелена Тривић на заједничкој трибини ПДП-а и СДС-а у Градишци. 

“Мирко Шаровић је човјек који заиста може обезбиједити политичку стабилност у БиХ и Републици Српској. Ми ћемо побиједити корупцију, а остваривањем та два предуслова створићемо могућност за више инвестиција, јаче пуњење буџета и више улагања у здравство, образовање и друге области битне за живот сваког човјека”, додала је.

Тривићева је рекла да је њена порука у Градишци, пољопривредном крају који има велике предности у тој области, да је јако битно да ће нова власт повећати аграрни буџет. 

 Али оно што је још битније јесте да ће расподјела аграрног буџета бити праведна и ефикасна. То значи да ћемо законски уредити систем подстицаја и додијељивања подстицаја – рекла је Тривићева. 

www.trivicjelena.com 2024. Sva prava zadržana.