Република Српска не смије бити таоц човјека који нас срамоти на међународном плану, човјека који је обезвриједио заставу, име Републике Српске па и хармонику, један човјек није Република Српска, Република Српска смо сви ми, њен народ- каже Јелена Тривић.

-Моја борба је усмјерена ка томе да вратимо повјерење у наше институције и бићу срећна кад сви ви, тако што вјерујете у мене, будете вјеровали у бољу Републику Српску коју ћемо створити и због тога сам сигурна да ћемо побиједити- рекла је Јелена Тривић.

Она је истакла да је чула да се народу Калиновика пријети неким багерима због доласка на овај скуп, те додала да је то вријеме прошло, те да су се народ и цијела Република Српска ослободиле страха. 

-Вјерујте да нисмо сви исти, и срећа да нисмо,  јер да су сви 92′ били као Додик Републику Српску не би имао ко бранити- каже она и додаје: 

 -Управо због тога, јер не знају шта значи бранити Републику Српску, ова власт нема осјећаја за оне који су стварали Републику Српску и наша обавеза биће да борцима и њиховим породицама вратимо достојанство као знак захвалности за оно што су нам оставили, а то је наша највећа побједа XX вијека, Република Српска- истиче Тривићева. 

-Република Српска не смије бити таоц човјека који нас срамоти на међународном плану, човјека који је обезвриједио заставу, име Републике Српске па и хармонику, један човјек није Република Српска, Република Српска смо сви ми, њен народ- каже Јелена.

Она је истакла да актуелни режим већ 17 година не нуди ништа и то грађани Калиновика најбоље знају, због чега ће како каже, нова власт имати посебан осјећај за мале и неразвијене општине, јер у свакој општини може да се сачува живот и отвори перспектива за младе људе, али то је немогуће уз људе који су у наше институције настанили корупцију.

Нама је потребна економска сарадња са свијетом, по угледу на Србију која је економски јака и стабилна, а таква може бити и Република Српска уз часно и поштено руководство, а онда ће се, када овдје створимо позитивну политичку климу отворити и врата за више инвестиција и нова радна мјеста- закључула је Тривићева.

www.trivicjelena.com 2024. Sva prava zadržana.