Посланица ПДП у парламенту Српске, Јелена Тривић синоћ се придружила хуманитарној акцији која за циљ има да осмочлана породица Гашић из Залужана добије свој дом, те још једном показала завидно умијеће у кошарци.

Акција је одржана на Тргу Kрајине, а иза ње стоји организација “Срби за Србе”.

Тривићева се уз шутирање тројки прикључила наведеној акцији, те показала да је итекако вјешта са кошаркашком лоптом.

– Иако је дан иза мене био препун обавеза, за овакве хуманитарне акције увијек радо проналазим вријеме. Подржите хуману мисију организације “Срби за Србе” уз донацију путем линка: https://donacije.srbizasrbe.org/ или позивом на број: 17763- навела је Тривићева у видеу објављеном на друштвеним мрежама.

Да је Тривићева вјешта са лоптом јавности је већ познато јер се на интернету могу наћи бројни снимци на којима игра кошарку или фудбал. У једном од тих видеа јавност се могла увјерити и како вјешто жонглира фудбалском лоптом.

Тривићева је раније открила да је некада тренирала кошарку и да јој је неиспуњени сан био да заигра у кошаркашкој репрезентацији Србије.

– Kад год имам мало слободног времена, изађем на терен или са фудбалском или са кошаркашком лоптом. Мало шутам, радим неке финте. Признајем да мало више волим фудбал, али кошарку сам тренирала – поручила је раније Тривић путем друштвених мрежа, објавивши видео како игра кошарку на једном кошаркашком игралишту у Бањалуци.

Ова млада политичарка и професорица Универзитета у Бањалуци, иначе, поред кошарке или фудбала, често се у слободно вријеме може виђети и како свира гитару.

Извор: srpskainfo.com

https://www.facebook.com/watch/?v=588400376269706

www.trivicjelena.com 2024. Sva prava zadržana.