Многи би жељели да ја сад идем кући и да не радим ништа, али ја нећу одустати од политике. Још ћемо видјети на какве ћемо изборе изаћи и под којим условима, јер ови услови који су данас на снази су катастрофални – поручила је Јелена Тривић гостујући у емисији “Мат” на БН телевизији.

Поручила је да неће одустати од политике, јер то, како је рекла, дугује грађанима Српске, не само онима који су гласали за њу, него свим грађанима који су незадовољни владавином “актуелног режима”.

– Моја политичка позиција је јасна. И даље се борим против режима. Нисам скретала с тог пута, ником нисам намигивала, дакле на истом сам курсу – рекла је она

Она је објаснила и зашто је одбила високе функцију које су јој нуђене, мада су јој, како је рекла, “бројни добронамјерни људи” савјетовали да прихвати те позиције, са којих би могла политички ђеловати.

– Нисам хтјела у Вијеће народа РС, нити у Дом народа БиХ, а то су функције на које се бира посредно, гласањем у Народној скупштини РС. Нисам то прихватила једноставно зато што не признајем резултате минулих избора. Да сам прихватила те функције посредно бих признала резултате избора, а то би било лицемјерно – рекла је Тривићева.

www.trivicjelena.com 2024. Sva prava zadržana.