Гостујући у емисији “Мрежа” Јелена Тривић истакла је да је закон о клевети донесен са циљем да буду кажњени сви који не мисле као режим.

“Неће се он односити само на новинаре, него на свакога ко на јавном мјесту или путем јавним медија прошири наводну лаж. Ја сам одмах реаговала на то и рекла сам да сви они који ће и даље причати о криминалу режима имају моју подршку, а као доказ те подршке сам рекла да ћу ја и даље понављати да имамо лажног предсједника, власт формирану на изборној корупцији”, казала је она и додала:

“Па ево нека и мене кажњавају, пријављују, нека раде шта год хоће. Свему дође крај. Шири се једна лоша теза да је живјети поштено узалудно.”

Док имамо, каже она, правосуђе које је под контролом политичких, корумпираних елита не вјерујем да ће се режиму вратити овај закон на начин да ће судови поступати по пријавама против њих.

“Али да им се може вратити да начин да створе револт, бунт код људи, да с прољећа дођемо у ситуацију да имате незадовољне борце, незадовољене грађане због поскупљења, видите њих како се бахате. И могу доћи у ситуацију да то или нешто друго буде иницијална каписла за одређени револт народа”, закључила је Тривић за Мрежу.

www.trivicjelena.com 2024. Sva prava zadržana.