– Јуче је лажни предсједник испалио нову салву најприземнијих увреда према новинарима. Већ данас имамо оштећено неколико аутомобила новинара и редакција, очигледно је режим ушао у другу фазу обрачуна са неистомишљеницима . изјавила је Јелена Тривић.

Можда, каже она, они нису дали налог за напад на имовину, али атмосфера коју стварају у друштву јасно доводи до тога.

-Режим дословно људима црта мете на чело. Знам веома добро како то изгледа. Када нису мојој породици и мени могли наћи никакве орахе у џеповима измислили су гнусну лаж да сам примила десет милиона долара за наводно рушење Републике Српске”, навела је она и додала:

-Слично је пролазила (и пролази и даље) и Тања Топић коју је лажни предсједник оклеветао да ради за њемачку тајну службу, да би суд пресудио да то није клевета. Очигледно су непријатељи сви слободномислећи људи. Када му је уздрман темељ режима којим влада (зна он да је побједу дебело платио и украо) почео је да ствара атмосферу страха- нагласила је у својој објави на друштвени мрежама Јелена Тривић.

Према њеним ријечима, вербални напад на личност је страшан.

-Напад на имовину поред мјеста становања још страшнији, а режим жели да се сви они који неће да се предају осјећају нелагодно чак и у властитим домовима, да стријепе сваки дан, сваки сат, сваки минут, да брину да ли ће им дјеца бити безбједна кад они нису ту- навела је она и поручила да још није касно да се ствари врате у нормалу.

-Ако се ово што прије не заустави може доћи до ескалације коју нико више неће моћи контролисати, ако институције система не пруже заштиту свим грађанима, онда ће грађани који нису дио режима бити приморани да се самозаштите- закључила је Јелена Тривић.

www.trivicjelena.com 2024. Sva prava zadržana.