Проф. др Јелена Тривић пружила је синоћ у Бијељини Љубиши Петровићу за кога је истакла да је частан и поштен човјек, који се одлучно бори против криминала и корупције.

-Он је један бриљантан човјек, за кога често кажу да нам такви не требају у политици, а ја им кажем да нам поштени и честити људи попут Љубише Петровића требају у политици. Он је поставио јасну границе према негативној појави која изједа наше друштво, а то је корупција и тад је добио моју безусловну подршку и када је тим појавама рекао „не“ – истакла је Тривићева и додала да нашом истрајношћу показујемо да ова борба није узалудна и да је увјерена да ће Бијељина у недјељу подржати нашег Љубишу Петровића, јер како каже, Бијељина заслужује Љубишу.

Како каже, ово је са једне стране прича о поштовању реда и закона, љубави према свом граду и то представља Љубиша Петровић, док је са друге стране Режим, непоштовање закона, черупање буџета, криминал и корупција и зато је како каже обавеза свих људи у опозицији да подрже Љубишу Петровића у овој борби.

Говорећи о резултатима избора и свему ономе чему је јавност могла са свједочи када су у питању изборне манипулације,  она је истакла да свако ко треба да зна, зна да су ти избори покрадени и за то постоје докази, али да тренутно нема воље да се то питање истјера на чистац.

-Ја сам се часно борила, а они су нечасно крали- каже она.

Она је истакла да се Режим  морао презнојавати, договарати са свима како би дошли до нелегитимних резултата и мандата, као и до предсједника Републике који је, како каже, за њу нелегитиман, због чега га често назива и „ЦИК предсједником“.

-Управо је из главе ЦИК предсједника потекла идеја за опозив Љубише Петровића, али ће Бијељина и сада у недјељу, као што је то било и 2020. и 2022. године поновити одлучно „не“ Режиму и гласати против опозива- закључила је Тривићева.

www.trivicjelena.com 2024. Sva prava zadržana.